tirsdag den 22. april 2014

Pandebrød med hvedeklid på 15 minutter

Virkelig et grillhit. I dag har vi grillet lammepølser og spist salat og disse dejlige pandebrød til. Jeg biksede lynhurtigt en dej sammen af det vi havde i køkkenskabene og wupti - så var der de lækreste pandebrød efter 15 minutter. Jeg brugte en dejlig hjemmelavet olie med chili, hvidløg og rosmarin og jeg kan virkelig kun anbefale olie med smag til disse brød. Smagen fra olien kom rigtig godt frem, så det er ikke sidste gang jeg gør det på den måde :-)



DETTE SKAL DU BRUGE
(til ca. 6 stk.)
50 g. hvedeklid
100 g. durummel
150 g. hvedemel
1 knivspids sukker
½ tsk. salt
1 tsk. bagepulver
1½ spsk. olie
1½ dl. mælk

SÅDAN SKAL DU GØRE
Start med at blande alle de tørre ingredienser sammen og tilsæt derefter de våde. Ælt dejen godt og del den så i ca. 6 stykker og form stykkerne til små brød. De skal være omkring ½ centimeters tykke. Bag på en mediumvarm pande i lidt smør, ca. 1-2 minutter på hver side.

Ingen kommentarer: