torsdag den 9. januar 2014

Nemmeste chokoladesnack: Chokoladebark

Chokoladebark er den nemmeste snack man kan lave - og så ser det helt fantastisk ud og kan varieres i det uendelige! Jeg har pyntet det her bark med hakkede mandler, tørrede gojibær og ananaskrymmel.



DETTE SKAL DU BRUGE
2 plader chokolade (100 g. pr. styk)
Pynt (nødder, tørrede bær, knuste bolsjer, krymmel... osv)

SÅDAN SKAL DU GØRE
Smelt chokoladen over et vandbad. Hæld det derefter ud på bagepapir i en form eller bare på et bord (hvis man laver en mindre mængde). Drys derefter pynten over og stil chokoladebarken i fryseren en times tid - eller ind på en køleskabshylde til det er helt stivnet igen. Til sidst kan chokoladebarken knækkes i passende stykker og serveres - eller man kan pakke det ind og give det væk uden det er knækket (som jeg har gjort på billedet herunder - det er selvfølgelig den største af pakkerne)

Ingen kommentarer: