Idag blev der lavet saltede mandler herhjemme. Jeg havde eksamen i sidste uge, fra mandag til torsdag, så denne uge er friuge - den kan man så bruge i køkkenet ;-)
DETTE SKAL DU BRUGE
200 g. mandler med skal
2 dl. vand
1 spsk. groft salt
SÅDAN SKAL DU GØRE
Bring salt og vand i kog i en pande og tilsæt derefter mandlerne. Lad det fortsætte med at koge til alt vandet er væk. Hæld derefter mandlerne i en bradepande og sæt dem i ovnen i ca. 15-20, ved minutter til de er tørre. Lad dem køle af inden de spises.
200 g. mandler med skal
2 dl. vand
1 spsk. groft salt
SÅDAN SKAL DU GØRE
Bring salt og vand i kog i en pande og tilsæt derefter mandlerne. Lad det fortsætte med at koge til alt vandet er væk. Hæld derefter mandlerne i en bradepande og sæt dem i ovnen i ca. 15-20, ved minutter til de er tørre. Lad dem køle af inden de spises.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar