søndag den 24. november 2013

Hokkaidosuppe

Nu har det lige været græskarsæson - dét har jeg udnyttet. Den her suppe er simpelthen fantastisk. Almindelige græskar kan tit gøre supper utrolig søde og det er jeg ikke så vild med. Men hokkaidogræskarene giver suppe en kartoffelagtig konsistens - mmmh, det kan vi godt lide. Suppen består af meget få ingredienser og passer sig selv.


DETTE SKAL DU BRUGE
(til 3-4 personer)

2 hokkaidogræskar
1 lille, rød chili uden kerner
Vand
Salt og peber
En knivspids stødt muskatnød
Purløg / bacon til smag og pynt

SÅDAN SKAL DU GØRE
Skær græskarene i små tern så de hurtigt bliver kogt møre. Kom derefter græskar og chili i en gryde og hæld vand over så det lige dækker. Sæt det over kog i ca. 20-25 minutter. Tag chilien ud af gryden og blend resten af suppen med stavblender eller i en almindelig blender. Få suppen op at koge og smag til med salt, peber og muskatnød.

2 kommentarer:

A + K = ♥ sagde ...

Uhm, vintertid er suppetid - det ser bare godt ud!

- Anne

Toppenfin sagde ...

Vintertid er suppetid - jeg kunne ikke have sagt det bedre selv ;-)