søndag den 28. juli 2013

Fladbrød med gulerødder (uden mel og æg)

Dejlig erstatning for brød. Specielt for dem som vil undgå for mange kulhydrater. Man kan faktisk slet ikke fornemme eller smage, at det ikke er rigtig brød. Det smager bare dejligt og er let og hurtigt at lave - noget af det jeg sætter mest pris på, jo ;-)


DETTE SKAL DU BRUGE
(til ca. 8 stk.)

100 g. mandelmel (100 g. mandler blendet til mel)
100 g. hørfrømel (100 g. hørfrø blendet til mel)
1,5 tsk. stevia (eller andet sødemiddel)
1 spsk. loppefrøskaller/HUSK (kan nemt undlades!)
2 gulerødder
2 dl. vand

SÅDAN SKAL DU GØRE
Start med at blende hørfrø og mandler hvis du ikke har købt færdiglavet mandelmel. Riv gulerødderne og bland alle ingredienser sammen. Bred dejmassen ud mellem to stykker bagepapir med en kagerulle. Bag i ovnen i ca. 25 min. Når brødet er færdigt kan det skæres ud i trekanter - som på billederne - eller hvad man nu synes.

Ingen kommentarer: