søndag den 5. maj 2013

Rugbrød / Stenalderkost

Det her stenalderkostrugbrød er let at lave og så er smagen næsten som et helt almindelig godt kernerugbrød. Vi har netop lige spist et par stykker hver til frokost og skal også have det med på madpakke i morgen. Mængderne i denne opskrift svarer til en lille brødform, så det bliver ikke så højt. Men så kan man jo jonglere lidt med at doble ingredienserne halvt eller helt op :-)


DETTE SKAL DU BRUGE
3 æg
1 spsk. mayonaise
2 spsk. creme fraiche
3 dl. revet ost
1½ tsk. groft salt
1½ tsk. bagepulver
5½ dl. blandede kerner og frø (for mit vedkommende var det solsikkefrø, hørfrø og sesam)

SÅDAN SKAL DU GØRE
 Forvarm ovnen til 225 grader.
Æg, mayonaise, creme fraiche og revet ost røres sammen med en elpisker (brug dejkrogene). Tilsæt derefter resten af ingredienserne og rør godt rundt med en ske eller noget tilsvarende. Hæld til sidst dejen i en brødform beklædt med bagepapir. Bages i ca. 25 minutter.

Ingen kommentarer: