Oopsies er et alternativ for brød som findes i mange forskellige afskygninger. Hvis man søger på Google efter Oopsies finder man hurtigt en masse opskrifter! De kan spises kolde, ristet og endda bruges som toastbrød i toastmaskinen... Simpelthen på alverdens måder. De er lavet med æg og friskost og sidstnævnte kan varieres i masse forskellige smagsvarianter.
DETTE SKAL DU BRUGE
(til ca. 9 stk.)
3 æg
100 g. friskost (jeg brugte Philadelphia naturel)
3 spsk. havregryn
3 spsk. hørfrø
1 tsk. bagepulver
(til ca. 9 stk.)
3 æg
100 g. friskost (jeg brugte Philadelphia naturel)
3 spsk. havregryn
3 spsk. hørfrø
1 tsk. bagepulver
1 knivspids salt
Evt. sesamfrø til pynt
SÅDAN SKAL DU GØRE
Forvarm ovnen til 150 grader.
Start med at komme hørfrø og havregryn i en minihakker til det er blevet en letmalet masse. Del derefter æggehvider og æggeblommer fra hinanden - begge dele skal bruges. Pisk æggehviderne stive med salt og vend forsigtigt havregryn og hørfrø i massen bagefter. Pisk derefter æggeblommer sammen med friskost og vend også det forsigtig i æggehvidemassen. Brug en spiseske til at lægge små oopsies på en bageplade beklædt med bagepapir (se billede) og drys med sesamfrø.
Evt. sesamfrø til pynt
SÅDAN SKAL DU GØRE
Forvarm ovnen til 150 grader.
Start med at komme hørfrø og havregryn i en minihakker til det er blevet en letmalet masse. Del derefter æggehvider og æggeblommer fra hinanden - begge dele skal bruges. Pisk æggehviderne stive med salt og vend forsigtigt havregryn og hørfrø i massen bagefter. Pisk derefter æggeblommer sammen med friskost og vend også det forsigtig i æggehvidemassen. Brug en spiseske til at lægge små oopsies på en bageplade beklædt med bagepapir (se billede) og drys med sesamfrø.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar