søndag den 21. april 2013

Ristede mandler (Liquid Smoke, soya, paprika og chipotle)

De er faktisk ikke så stærke som man umiddelbart skulle tro. Man kan riste mandler i uendelige forskellige smage - hvis man nøjes med bare at riste dem i soya bliver de også vildt lækre, og så kan jeg anbefale at bruge cashewnødder til det også. Mmmmh! De er et hit herhjemme.


 

DETTE SKAL DU BRUGE
200 g. mandler
1 tsk. soya
1 tsk. sød paprika
2-3 spsk. chipotle sauce
1 tsk. Liquid Smoke (kan nemt undlades, men så brug soya istedet)
1 tsk. Tabasco sauce efter eget valg
Evt. lakridsrodspulver

SÅDAN SKAL DU GØRE
Varm en pande op og varm mandler til de begynder at få farve og give små lyde fra sig. Det skal lyde som om der bliver trådt på kviste og grene. Mens de bliver varme blandes alle ingredienserne til "saucen". Når mandlerne giver lyd hældes saucen over. Sluk for varmen og rør godt rundt så alle mandlerne får en ens overflade. Mandlerne er færdige når saucen er helt væk fra panden. Drys med lakridsrodspulver og læg dem på et stykke bagepapir så de kan køle af inden de spises.

Ingen kommentarer: