onsdag den 27. marts 2013

Pandebrød

Tager 15-20 minutter at lave sådan en omgang her. Gode til humus specielt. Men ellers tapas, madpakke eller karryretter!


DETTE SKAL DU BRUGE
(til 6 stk.)

4 dl. hvedemel
2 tsk. bagepulver
2 spsk. olie
1,5 dl. vand
1 lille bundt forårsløg

SÅDAN SKAL DU GØRE
Skær forårsløg i små skiver og steg dem i smør. Bland alle ingredienserne sammen til en fast dej og del den i seks lige store stykker. Rul dejstykkerne til kugler og pres dem flade med fingrene og håndfladerne. Steg dem på begge sider på en tør og varm pande til de er gyldne.

2 kommentarer:

Unknown sagde ...

Jeg er fan af din madblog! Indbydende billeder og lettilgængelige opskrifter - JA TAK :D

Toppenfin sagde ...

Jaaa, det er dejligt at høre!! :-D Dejlig kommentar.