Så nem at lave og så god til madlavning. Hver gang vi er ved at løbe tør går jeg straks i gang med at producere mere af den :-) Og den er altså ikke voldsom stærk eller noget.
DETTE SKAL DU BRUGE
25 hvidløgsfed
2 chilier
1 tsk tørret oregano eller basilikum
25 hvidløgsfed
2 chilier
1 tsk tørret oregano eller basilikum
1 knivspids salt
1 knivspids peber
Ekstra Jomfruolivenolie
SÅDAN SKAL DU GØRE
Skrald og pres hvidløgene ned i et glas eller glasflaske. Udhul de to chilier så der ikke er nogle frø tilbage (dette kan undlades hvis man ønsker en meget stærk olie) og skær dem i små, tynde strimler. Put krydderierne i og hæld olien over så det dækker op til 1,5 cm over blandingen og rør godt rundt. Sæt låg på og lad det trække mindst en uge inden brug.
Ekstra Jomfruolivenolie
SÅDAN SKAL DU GØRE
Skrald og pres hvidløgene ned i et glas eller glasflaske. Udhul de to chilier så der ikke er nogle frø tilbage (dette kan undlades hvis man ønsker en meget stærk olie) og skær dem i små, tynde strimler. Put krydderierne i og hæld olien over så det dækker op til 1,5 cm over blandingen og rør godt rundt. Sæt låg på og lad det trække mindst en uge inden brug.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar