tirsdag den 26. marts 2013

Daim cookies

Jeg har haft dem med på arbejde til mine kolleger og de var vilde med dem og skulle alle have opskriften. Ellers har kæresten vidst fortæret resten af dem ;-) Opskriften er fra Amo's Den Store Bagebog 3, den der hedder "Året Rundt". Næste gang jeg laver dem tror jeg det bliver med Daim med lakridssmag!


DETTE SKAL DU BRUGE

(til ca. 50 stk.)

300 g. hvedemel
200 g. blødt smør
100 g. brun farin
3 spsk. vand
60 g. sukker
1 æg
150 g. hakket Daim eller hele Daimkugler
2 tsk. vanillesukker
1 tsk. natron

SÅDAN SKAL DU GØRE
Forvarm ovnen til 225 grader.
Smør, brun farin, sukker og æg røres sammen i en skål. Derefter tilsættes Daim og vand. I en anden skål blandes mel, vanillesukker og natron sammen. Hæl indholdet af begge skåle sammen og ælt det til en ensformig masse. Del dejen i to lige store dele og rul dem til en lang pøle på ca. 40 cm. Skær hver pølse i skiver på ca. 1 cm. og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Tryk dem let flade til de er ca. 5 cm i diameter. Bag dem i 6-8 minutter.

Ingen kommentarer: