mandag den 18. marts 2013

Bønnesalat m. (asparges og) hvidløg

Det her er min kærestes fantastiske signaturret, hans helt egen. Vi bruger den primært til kød (bøffer) og tapas. Alle der smager den elsker den! Billedet er desværre lidt utraditionelt da han normalt laver den med grønne bønner i stedet for asparges og presset hvidløg i stedet for hakket. I får den traditionelle opskrift og må tænke jer til et rigtigt billede ;-)


DETTE SKAL DU BRUGE
Grønne bønner
Andre bønner man føler for. Fx. røde kidneybønner
- man kan godt bruge dem fra dåse hvis man ikke er typen der gider at koge sine egne bønner, men så skal de være i neutral lage.
Hvidløg
Olivenolie
Groft salt
Peber

SÅDAN SKAL DU GØRE
Damp de grønne bønner, si derefter vandet fra og kom dem i et fad. Pres hvidløgsfed og bland dem sammen med olivenolie. Hæld den anden sort bønner over de grønne bønner og sprinkl med dn blandede olie. Drys med salt og peber.

Ingen kommentarer: